The Deserving Barn - Poetry In Motion

Hotell i Trelleborg

Vilken sommar vi har haft i år det är helt otroligt. Man har verkligen inte behövt åka någonstans för att njuta och ta det lugnt och sola och bada. Det har man kunnat göra här hemma i Sverige hela sommaren. Ja och det är ju kul att semestern hemma och se och upptäcka alla vackra platser som finns här. Ja det är verkligen underbart och något som är kul för alla i familjen. Man kan bo på hotell i trelleborg och bara njuta och ha det skönt tillsammans. Ja det finns så mycket underbart kul och fina ställen runtomkring är i landet. Det gäller att hitta dom små guldkornen bara.

Hitta det som är fint och bra

Ja det gäller att hitta det som är fint och bra och som man känner är det som man kommer att njuta av och att få njuta av saker och ting nära en är ju underbart och något som man kan känna är härligt. Och man vill ju njuta och ha det skönt när man har semester, det är ju så underbart och något som man verkligen tycker om och som man känner är något som man kommer att kunna njuta mycket av.
Och det är ju fortfarande en månad kvar av sommaren som man kan njuta av och ha det lugnt och skönt och få se allt det vackra som finns och som man känner är det som man vill och tycker om.
Ja så det gäller att passa på att njuta av sommaren och att hitta på så mycket som man kan göra nun är man är ledig och har roliga saker som man vill göra och hitta på. Det finns som sagt en hel del som man kan göra och som är kul att hitta på nu när det är så varmt och skönt ute.